Здравословен чипс? Да, съществува!

Точно така, има чипс, който не е нито пържен, нито печен, а попнат.

Звучи като оксиморон, но здравословният чипс съществува. Точно така, има чипс, който не е нито пържен, нито печен, а попнат. И това е чипсът B.yond. Той се приготвя от кафяв ориз под високо налягане и температура, което го прави изключително тънък и хрупкав, така че да можете без угризения да му се наслаждавате. Неслучайно неговата иновативна технология му носи и отличието „Избран продукт на годината 2023“ за България, което потребители у нас дават на най-иновативните продукти и услуги. Ето и какво споделят създателите на чипса B.yond за наградата си:

Чипсът B.yond спечели най-високото отличие „Избран продукт на годината“ за 2023 година. Това е най-новият бранд в портфолиото на Ficosota, a вече е спечелил доверието на потребителите и престижната наградата за иновация, гласувана от потребителите в изследването на Nielsen International. 

Разкажете ни малко повече за продукта и кое е най-важното нещо, което отличава B.yond от другите продукти на пазара? 

Щастливи сме, че B.yond e все по-предпочитан избор за вкусен хрупкав снак с натурални съставки, а вече е и носител на престижното отличие „Продукт на годината“. Със своята отдаденост и любов към продукта, нашият екип успява да наложи бранда на все повече пазари и да предложи най-доброто качество и вкус. 

Тайната на добрия вкус се крие в иновативната технология на приготвянето му – той не е пържен, нито печен – приготвя се от попнат кафяв ориз под високо налягане и температура, което го прави изключително тънък и хрупкав. Натуралните съставки и подправки, вдъхновени от цял свят, те пренасят в едно истинско кулинарно пътешествие, което не само ти носи наслада, но и те засища през деня. Освен богат на вкус, чипсът B.yond е и с богат състав – благодарение на кафявия пълнозърнест ориз, който е натурален източник на фибри и протеини. Не съдържа глутен, изкуствени оцветители, палмово масло и няма добавен глутамат.

Каква роля играe потребителската обратна връзка в процеса на създаване и усъвършенстване на продуктите ви?

Непрекъснато търсим обратна връзка от нашите потребители, партньори и пазари, за да установим как се възприемат вкусовете ни, как да бъдем по-успешни и да носим истинска наслада без угризения. Посещаваме редица изложения и презентации, за да научим най-новите тенденции и нагласи на потребителите, за да може да създадем възможно най-добрия и вкусен продукт. Всяка една съставка в нашите продукти е внимателно подбрана, от проверени доставчици с най-доброто качество на пазара. При лансирането на всеки вкус на пазара провеждаме представително потребителско проучване и единствено след като продуктът покрие всички наши стандарти, достига до крайния клиент. По този начин сме сигурни, че предлагаме най-доброто на пазара. С B.yond подкрепяме и различни спортни и арт събития, на които получаваме пряка обратна връзка – потребителите ни споделят, че са приятно изненадани колко е вкусен продуктът. Това ни дава още по-голяма увереност в качествата му.

Какви са иновациите, които въведохте през изминалата година и смятате, че потребителите са оценили най-високо?

Успяхме да подобрим структурата на чипса, да го направим още по-хрупкав и тънък, което се оценява високо от нашите консуматори.

Какво ново предстои пред вас и какво да очакват потребителите? 

Вслушваме се внимателно в нашите потребители и в отговор на техните желания предстои да лансираме нови вкусове в портфолиото на B.yond, които да задоволят и най-капризните вкусови рецептори.

Предстоят и много вълнуващи новини около B.yond, за които ще разберете много скоро. Тази промяна ще ни помогне да отговорим на най-актуалните трендове при здравословното хранене, да се разраснем и да предложим повече интересни продукти в портфолиото си, а защо не и да навлезем в нови продуктови категории.

Очакваме с нетърпение новите вкусове на B.yond, за да продължим да „снакваме“ вкусно и здравословно. А кои ще са новите победители в изданието на конкурса „Избран продукт на годината“ за 2024 г. предстои да разберем. Кампанията за набиране на новите най-иновативни продукти и услуги вече започна. 

Вижте повече за конкурса и условията на кандидатстване на сайта на „Избран продукт на годината“ в България.